Het Voertuig die van Wuxishengbao Co., Ltd vervaardigen.

De kwaliteit verandert de Wereld, inspireert de Dienst China

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
Van goede kwaliteit Elektrische Scooter voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektrische Scooter voor verkoop
wij hebben met dit bedrijf samenwerken vele jaren, gaat alles zeer well.l zoals de goede kwaliteit van opai.very.

—— Nolberto-Brazilië

dit is de derde orde l koopt dit bedrijf, is de kwaliteit zeer goed, zal de zeer grote fabriek .we op ccooperate met dit bedrijf gaan.

—— Artem Kunitsyn-Russia

De goede dienst en mededeling, vriendschappelijke seller.i als.

—— Ajay bes-Indiër

Wij ontmoeten deze fabriek tijdens markt, testen hun kwaliteit en ontvangen onze steekproeven onlangs, zal zeer snelle delivery.we orde zeer spoedig plaatsen.

—— Steve PAKIRY-France

1 2 3 4 5 6 7 8
Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd.

1 2 3 4
Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd.

1 2 3 4
Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd.

 • lopende band

  Wuxi Shengbao Elektrisch Co. van de Fietsvervaardiging, Ltd.established in 1996, een professionele en moderne verwerkende onderneming op grote schaal van elektrische voertuigen in China is, behandelt een gebied van meer dan 150.000 vierkante meters. Ons bedrijf houdt“ kwaliteit, eerlijk, de dienst, ontwikkeling“ in onze mening.

   

  Ons merk“ OPAI heeft“ CQC-certificatie bereikt. Tot nu toe, heeft OPAI opstelling een elektrisch R&D-centrum, met hoofdkantoor baseert de fabriek in Wuxi en productie vier Jiangsu-xuzhou, heeft Zhejiang, Tianjin, Guangdong.Opai van een goede reputatie in 30 provincies en steden in binnenlandse markt genoten en actieve exploratie op de overzee markt gemaakt.

   

  Beheersconcept: Innovatie, Kwaliteit, Integriteit, de Dienst, Etiquette.

   

  Verkoopconcept: Begin met de behoeften van klanten, aan de tevredenheid van klanten

   

  Kwaliteitsconcept: OPAI-kwaliteit, waard van vertrouwen

   

  De dienstconcept: OPAI-de dienst, intensive care

   

  Het werkconcept: OPAI, u is verzekerde rust

   

  Ondernemingsconcept:

  OPAI bereid - een belangrijke onderneming met het meest innovatief en respection te worden

  OPAI-opdracht - om kansen voor werknemers tot stand te brengen, creeer waarde voor klanten, creëren voordelen voor de maatschappij

  OPAI-kernwaarden - Eerlijkheid, Integriteit, Solidariteit, Verplichting

  De diensten van OPAI vijf - Vertrouwelijke Zorg, verzekerde Rust, Geschikt, Comfortabel,

   

   

   

 • OEM / ODM

  OPAI, met zijn internationale visie, die zijn dienst verbeteren aan dezelfde hoogte van productkwaliteit, onder het concept „gebruikers eerst“, van de mening van de consument, om de zorg van het mensdom en de attente dienst aan te bieden. OPAI biedt „vijf de hart“ dienst aan, die zich op het perspectief van consumenten, de dienst voorbij de verbruikersvraag bevinden, verbeter zeer het cijfer die van OPAI, de afstand met consumenten versmallen.

 • R & D

  Met perfecte kwaliteit aan levensduur. Dit is wij Opai heeft gedaan, eisen wij in kwaliteit, strikte kwaliteitsborging, om elk die inspectieproces, de kwaliteitscultuur niet alleen te controleren in OPAI-ondernemingscultuur wordt geplaatst, meer permeabel aan de OPAI-gebruikers, de leveringsketen en de verkoopkanalen.

  Ons ontwerpteam, energiebehoud en innovatief, met wetenschap en technologie om de dynamica van elektrische voertuigen, met prima ontwerp te onderzoeken om moderne esthetisch, met high-tech milieubescherming materialentoewijding te onderhouden aan het groene leven

   

   

Contactgegevens
Wuxi Shengbao Vehicle Manufacturing Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons